Hämeen kesäyliopiston kalusteet myytävänä

Hämeen kesäyliopisto siirtyy vuodenvaihteessa Hämeen liitosta osaksi Hämeen ammattikorkeakoulua.

Hämeen liitto myy kaikki kesäyliopiston käytössä olevat kalusteet julkisella myynnillä 11.11. – 15.12. välisenä aikana.

Myyntiluettelo kalusteista hintatietoineen löytyy tästä linkistä:

Hämeen kesäyliopiston kalusteet - myyntiluettelo

Ostaja huolehtii kalusteiden kuljetuksesta. Kalusteet voi ja tulee kuljettaa pois Hämeen kesäyliopiston toimitiloista Hämeenlinnan Verkatehtaalta joko torstaina 19.12. tai perjantaina 20.12. Maksu tapahtuu laskulla, joka lähetetään ostajalle sähköisenä tai postitse.

Tilaukset/ostot

Tilaukset ja ostot tehdään sähköpostitse, osoitteeseen olli.vaunumaki@hame.fi. Tilaukseen merkitään tuotteen nro ja kappalemäärä sekä ostajan nimi ja laskutusosoite. Tilauksesta lähetetään vahvistus sähköpostiin ja samalla ilmoitetaan tarkempi nouto-osoite.

Lisätietoja: Hämeen liitto
Pirkko Kiikeri-Kuusela, pirkko.kiikeri-kuusela@hame.fi