Kanta-Hämeestä kaksikymmentä hanketta hakee EAKR-rahoitusta

Etelä-Suomen EAKR-hakukierroksen varsinainen haku on päättynyt. Kanta-Hämeessä hankehakemuksia saatiin tällä kierroksella 20 kpl, joista seitsemän on ylimaakunnallisia ja loput ainoastaan Kanta-Hämeeseen suuntautuvia. Koko Etelä-Suomen alueella hakemuksia tuli yhteensä 103 kpl, joista 16 on ylimaakunnallisia.

Saapuneista hakemuksista päätetään rahoitettavat hankkeet maakunnan yhteistyöryhmän ja maakuntahallituksen kokouksissa kesäkuussa.

Kanta-Hämeessä hakemusten sisällöille ei asetettu erityisiä painopistevaatimuksia, vaan kaikki Hämeen liiton rahoituksen piirissä olevat toimintalinjojen 1 ja 2 erityistavoitteet avattiin hakijoille. Hämeen liiton rahoitus tullaan kohdentamaan Häme-ohjelman 2018+ mukaisiin hankkeisiin, toteuttaen mahdollisuuksien mukaan myös maakunnan älykkään erikoistumisen strategiaa.

Lisätietoja, Hämeen liitto:
Marko Mälly, kehittämisjohtaja, p. 050 575 2193