Suunnittelija, tietojohtaminen

Päivitetty 4. syyskuuta 2020

Sote-rakenneuudistus

Hakuaika: 9.-30.9.2020

Tietojohtamisen asiantuntijana vastaat Kanta-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon tietojohtamisen kokonaisuuden eri osa-alueista. Olet mukana suunnittelemassa ja kehittämässä tietoon perustuvia tulevaisuuden sote-palveluita.

Tehtävänäsi on laatia alueellinen tietojohtamisen tiekartta toimenpiteineen sekä määritellä ja osallistua hankesuunnitelman mukaisten tietojohtamisen hankkeiden toteutukseen ja erilaisiin kehittämistehtäviin.

Tarvittaessa tuotat erilaisia raportteja ja analyysejä. Osallistut myös tilastoinnin ja datan laadun parantamiseen ja tarvittaessa tuet toimijoita heidän osaamisensa vahvistamisessa.

Toimit ensisijaisesti Kanta-Hämeen sote-rakenneuudistuksen valmistelua tukevassa hankkeessa, mutta teet tiivistä yhteistyötä Tulevaisuuden sote-keskushankkeen kanssa. 

Lue lisää sote-uudistuksesta Kanta-Hämeessä ja tutustu hankkeiden esittelyvideoon.

Millaista asiantuntijaa etsimme?

Tietojohtamisen kokonaisuuden eteenpäinvienti vaatii organisointikykyä ja asiaan perehtyneisyyttä. Ilmaiset itseäsi selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot.

Toimit sujuvasti maakunnan yhteyshenkilönä kansallisissa tietojohtamisen verkostoissa ja sinulla on kyky ottaa laajojakin kokonaisuuksia haltuun itsenäisesti.

Tehtävänäsi on vahvistaa maakunnan toimijoiden tietojohtamisen kyvykkyyksiä ja parantaa tiedon hyödyntämistä johtamisessa. Tunnet maakunnan toimijoiden tietojohtamisen ratkaisut ja teet oivalluksia, jotka tähtäävät toiminnan ja asiakaspalvelun kehittämiseen sekä kustannussäästöihin.

Osallistut aktiivisesti kansalliseen yhteistyöhön sosiaali- ja terveydenhuollon tietojohtamisen kehittämisessä. Toimit joustavasti yhteistyössä alueen eri organisaatioiden sekä kansallisten toimijoiden kanssa.

Olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen, positiivinen ja innostut kehittämisestä. Haluat kehittää itseäsi ja kannustat myös muita muutokseen.

Tehtävässä onnistumisen vaatimukset

Tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulee olla kokemusta tietojohtamisesta ja ymmärrystä sosiaali- ja terveydenhuollon tietojohtamisen ratkaisuista.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta kehittämistyöstä ja työskentelystä tilastoinnin ja raportoinnin parissa. Katsomme eduksi ymmärryksen soten kokonaisarkkitehtuurityöstä ja osaamisen kehittämisestä. Myös SQL-perusteiden tuntemus luetaan eduksesi.

Arvostamme sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän tuntemusta, rohkeaa ja ennakkoluulotonta työotetta ja kykyä hoitaa useita päällekkäisiä asioita järjestelmällisesti ja hyvällä sykkeellä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Palkkaus ja työsuhde

Työsuhde on voimassa määräaikaisesti 1.10.2020-31.12.2021 saakka. Toivomme, että voit aloittaa joukossamme mahdollisimman pian.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si www.sarastiarekry.fi sivujen kautta. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 30.9.2020 klo 15.00.

Lisätietoa:

16.9.2020 klo 11.00-12.00
17.9.2020 klo 14.00-15.00
Hämeen liitto, Niina Haake, projektipäällikkö, puh. +358 40 869 6436