ERRIN-verkoston mahdollisuudet kantahämäläisille toimijoille

5.9.2023 - 8.9.2023

Hämeen liiton Teams

Haluatko tehdä EU-hankeyhteistyötä ja saada ajankohtaista tietoa EU-rahoituksista? Etsitkö kumppaneita kansainväliseen hankkeeseen? Haluatko vahvistaa kansainvälisiä verkostojasi tai tuoda esiin omaa osaamistasi kansainväliselle yleisölle?

ERRIN-verkoston palvelut ovat kantahämäläisille toimijoille maksuttomia. Ota kaikki irti tästä mahdollisuudesta ja opi hyödyntämään tehokkaasti eurooppalaisen ERRIN-verkoston tarjonta kansainvälisessä ja EU-yhteistyössä. Valitse itsellesi sopiva ajankohta:

ERRIN-infotilaisuus Teamsissa

  • 5.9. klo 10–11
  • 6.9. klo 11–12
  • 8.9. klo 10–11
  • 8.9. klo 14–15

Tilaisuudessa tutustutaan ERRIN-verkoston palveluihin, näytetään miten sähköinen tieto- ja palvelualusta toimii, ja neuvotaan miten palvelun käyttäjäksi voi rekisteröityä. Tilaisuuden järjestää Hämeen liiton Häme Goes Global-hanke.

TERVETULOA!

Mikä on ERRIN?

Lyhenne tulee sanoista European Regions Research and Innovation Network, eli Euroopan alueiden tutkimus- ja innovaatioverkosto. Kanta-Häme on ERRINin jäsen oman Brysselin toimistomme, Häme EU Officen kautta. Sen myötä kaikki kantahämäläiset toimijat, kehittäjät ja yritykset ovat osa verkostoa ja voivat liittyä toimintaan.

ERRINissä on mukana noin 120 jäsenorganisaatiota tai -aluetta yli kahdestakymmenestä maasta. Verkoston toiminta on vahvasti ekosysteeminen, siinä tuodaan yhteen paikalliset ja alueelliset päätöksentekijät, yliopistot, korkeakoulut ja yksityinen sektori.

Lue lisää ERRINistä ja verkoston tavoitteista.