Koulutus: Näin onnistut kansainvälisen EU-hankkeen valmistelussa – menestystekijöiden ABC

14.12.2021, klo 09:00 - 11:00

Hämeen liiton Teams

Häme Goes Global Academyn koulutukset on tarkoitettu kaikille kantahämäläisille toimijoille, kehittäjäorganisaatioille ja yrityksille. Akatemian tavoitteena on vahvistaa Kanta-Hämeen kansainvälistymistä ja kansainväliseen yhteistyöhön liittyviä tietoja ja taitoja.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan onnistuneen EU-hankkeen ja hankehakemuksen menestystekijöistä. Millaisia asioita on tärkeää ottaa huomioon, kun lähdetään valmistelemaan kansainvälistä EU-hanketta ja hakemaan rahoitusta EU-rahoitusohjelmasta.

Mistä voi löytää yhteistyökumppaneita ja apua hankkeen suunnitteluun? Mitkä ovat yleisimmät sudenkuopat, joita on tärkeää välttää? Millaisiin asioihin rahoittaja ja hankkeiden arvioijat kiinnittävät huomiota hankehakemuksessa? Millaiset asiat siivittävät hankeen menestykselliseen lopputulokseen ja EU-rahoitukseen saakka?

Koulutus on tarkoitettu kaikille kantahämäläisille EU-hankerahoituksista kiinnostuneille.

Koulutuksessa keskitytään erityisesti kansainvälisiin EU-hankkeisiin ja rahoitusohjelmiin.

Kouluttajat

Heidi Honkanen, EU-rahoitus- ja hankeasiantuntija, Culmentor Oy
Krista Taipale, hankejohtaja, Hämeen liitto

Kouluttajilla on pitkä kokemus erilaisiin EU-rahoitusohjelmiin ja EU-hankevalmisteluun liittyen. He ovat työskennelleet useiden eri EU-rahoitusohjelmien parissa ja tehneet yhteistyötä monien erilaisten kansallisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa.

Tutustu tästä Häme Goes Global Academyn muihin koulutuksiin.