Koulutus: Miten yritykset voivat hyödyntää EU-rahoitusta

12.1.2022, klo 09:00 - 11:00

Hämeen liiton Teams

Häme Goes Global Academyn koulutukset on tarkoitettu kaikille kantahämäläisille toimijoille, kehittäjäorganisaatioille ja yrityksille. Akatemian tavoitteena on vahvistaa Kanta-Hämeen kansainvälistymistä ja kansainväliseen yhteistyöhön liittyviä tietoja ja taitoja.

Apua ja tukea EU-rahoitusviidakkoon! Tule kuulemaan ja keskustelemaan miten ja millä eri tavoin kantahämäläiset yritykset voivat hyödyntää erilaisia EU-rahoituksia omassa liiketoiminnassaan. Mitä ylipäätään tarkoitetaan, kun puhutaan EUrahoituksesta yrityksille?

Sopisiko jokin EU-rahoitusmahdollisuus vahvistamaan juuri Sinun liiketoimintaasi? Mistä Kanta-Hämeestä löytyvät oikeat asiantuntijat auttamaan yritystäsi EU-rahoituksessa?

Koulutus on luonteeltaan peruskoulutusta ja tarkoitettu kaikenkokoisille kantahämäläisille yrityksille kaikilta eri toimialoilta. Ennakkotietoa tai osaamista EU-rahoituksista ei edellytetä.

Kouluttajat

Juho Wuorinen, rahoitusasiantuntija, Hämeen ELY-keskus
Krista Taipale, hankejohtaja, Hämeen liitto

Kouluttajilla on pitkä kokemus EU- rahoitusohjelmiin ja EU-hankevalmisteluun liittyen. He ovat työskennelleet useiden eri EU-rahoitusohjelmien parissa ja tehneet yhteistyötä monien erilaisten kansallisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa.

Tutustu tästä Häme Goes Global Academyn muihin koulutuksiin.