Hallintopäällikkö, tule meille töihin!

Haemme työyhteisöömme kunnallisalan asiantuntijaa ja tekijää, hallinnon monitaituria, vastaamaan Hämeen liiton kivijalkatoimintojen sujuvuudesta ja oikeellisuudesta. Hallintotiimin vetäjänä saat johdettavaksesi joukon huikeita hallinnon ammattilaisia ja vastaat omasta siivustasi käytännön arkeamme. Toimit myös organisaatiomme työsuojelupäällikkönä ja KT-yhteyshenkilönä.

Kyseessä on monipuolinen yleishallinnon tehtävä parinkymmenen asiantuntijan kuntayhtymäorganisaatiossa. Pääset tekemään töitä päätöksenteon sekä yleis-, henkilöstö- ja taloushallinnon parissa.

Millaista hallinnon taituria etsimme?

Moninaisessa ja ajoittain hektisessäkin työympäristössä tarvitaan kykyä organisoida ja aikatauluttaa töitä. Hallintopäälliköltä edellytetään itsenäistä ja vastuullista työotetta, johon liiton johto antaa tukensa.

Kunnallisalan toiminta sekä sitä säätelevän ja ohjaavan säännöstön tuntemus on välttämätöntä ja kokemus tämän alan vaativista yleishallinnon tehtävistä on selkeä etu. Henkilöstö- ja taloushallinnon osaaminen edesauttavat tehtävässä onnistumista ja näkemyksellisyys tuo oman alan kehittämiseen pontta.

Työyhteisömme hallintopäällikkönä menestyy ohjaava ja palveluhenkinen, positiivinen joukkuepelaaja, joka taitaa myös itsenäisen työotteen. Keskeistä on tulla toimeen myös luottamushenkilöidemme kanssa.

Mikäli motivoidut arjen rutiineista ja uusista sisällöistä, hahmotat kokonaisuuksia ja sinulta löytyy intoa perehtyä asioihin ja kehittyä asiantuntijana, sovit hyvin joukkueeseemme!

Tehtävässä onnistumisen vaatimukset

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja soveltuvaa työkokemusta. Eduksesi katsomme työkokemuksen kunnallisen alan hallintotyöstä ja toimimisesta esihenkilönä. Hyvät kirjalliset ja suulliset viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat valttia tässä tehtävässä.

Tiukatkaan aikataulut eivät haittaa sinua, vaan toimit joustavasti ja säilytät tarkkuuden. Arvostamme aktiivista työotetta ja kykyä hoitaa useita päällekkäisiäkin asioita hyvällä sykkeellä.

Millainen on tuleva työpaikkasi?

Hämeen liitto on juureva Kanta-Hämeen maakunnan vaikuttava asiantuntija- ja kehittäjäorganisaatio. Meillä on kannustava ja tukea antava hyvähenkinen työyhteisö.

Mottomme – asiantuntijuus intohimona – kertoo ajattelutavastamme ja työotteestamme. Toimimme maakunnan palveluksessa ja asiantuntijamme tekevät töitä maakunnan kehittämisen, yhteistyön ja edunvalvonnan eteen Suomessa ja kansainvälisesti.

Lähimpinä työkavereinasi toimivat hallintotiimiläiset. Esihenkilönäsi tulee olemaan yhteysjohtaja ja maakuntajohtaja toimii työparinasi monissa työn sisällöissä. Teet myös tiiviisti yhteistyötä liiton viestinnän kanssa.

Meillä saat käyttöösi liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun sekä kattavan työterveyshuollon. Olemme joustava työpaikka työn ja muun elämän yhteensovittamisessa. Osittaisen etätyön tekeminen on mahdollista.

Toimistomme sijaitsee Hämeenlinnassa. Tutustu meihin ja toimintaamme tarkemmin www.hameenliitto.fi

Palkkaus ja työsuhde

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4.900 €/kk. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävän täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Lähetä hakemus ja CV:si viimeistään 10.5.2023 klo 15.00 www.eezypersonnel.fi sivujen kautta.

Rekrytointi suoritetaan yhdessä Eezy Personnelin kanssa. Käsittelemme hakemukset viikon 16 aikana ja olemme henkilökohtaisesti yhteydessä haastatteluihin kutsuttaviin. Ensimmäiset haastattelut järjestetään maanantaina 29.5 ja tiistaina 30.5.2023 Hämeenlinnassa.

Lisätietoa:

Eezy Personnel, Henri Soininen, p. 045 353 3337.
Hämeen liitto, yhteysjohtaja Jouko Ylipaavalniemi, p. 050 327 2837
Viikolla 18 myös maakuntajohtaja Toni K. Laine, puh. 050 463 7810