Millaista tietoa Kanta-Hämeen elinvoimakatsaus pitää sisällään ja miten sitä tulkitaan? Osallistu kaikille avoimeen webinaariin!

Hämeen liitto järjestää kaikille kiinnostuneille kaksi avointa ja maksutonta webinaaria eli Teams-verkkokoulutusta elinvoimakatsauksen käytöstä. Webinaarin käytyään osallistuja tietää enemmän Kanta-Hämeen elinvoimasta ja kehityksen suunnasta ja osaa tulkita katsausta jatkossa.

Koulutuksessa käydään läpi katsauksen keskeiset ominaisuudet ja millaista tietoa työllisyys-, väestö- ja elinkeinodatan alle kätkeytyy. Kouluttajana toimii Hämeen liiton maakunta-analyytikko Jukka Lidman.

Koulutusten ajankohdat ja paikka:

  • torstai 6.10. klo 9–10, Hämeen liiton Teams
  • tiistai 11.10. klo 9–10, Hämeen liiton Teams

Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 5.10. tällä lomakkeella:

Mikä on elinvoimakatsaus?

Kanta-Hämeen elinvoimakatsaus tarjoaa yhdellä silmäyksellä keskeisten maakunnan ja sen kuntien elinvoimaan liittyvien tietojen seurannan työllisyyteen, väestökehitykseen ja elinkeinoelämään liittyen. Kuukausittain päivittyvän työkalun avulla käyttäjä voi valita kunnan, seutukunnan tai koko maakunnan tiedot.

Katsauksen tiedot kuvaavat jokaisen kuntalaisen elämään vaikuttavia asioita ja kertovat siitä, mihin suuntaan kunnan kehitys on kulkemassa. Samalla katsaus mahdollistaa kuntien tilanteeseen liittyvän lukutaidon kehittymisen. Kanta-Hämeen elinvoimakatsaus löytyy Hämeen liiton sivuilta.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä ja elinvoimakatsauksesta:

Jukka Lidman, maakunta-analyytikko, Hämeen liitto, p. +358 50 479 2541,